Är du gravid?

Att bli gravid och få möjligheten att bära ett nytt liv är fantastiskt!

Under din graviditet genomgår din kropp omfattande fysiologiska, anatomiska och psykologiska omställningar, knappast någon funktion i din kropp undgår denna. Symptom och upplevelsen av att vara gravid varierar mycket mellan olika individer. För det mesta mår du kanske toppen och bara njuter av din graviditet, men det är även vanligt att du i perioder känner oro och nedstämdhet. Allt det du genomgår kanske är normalt eller vanligt men det spelar ingen roll, din upplevelse är det viktigaste under din graviditet. Under dina besök hos Kroppskoden ger jag dig tid och möjlighet att dela dina tankar, känslor och frågor.

För dig som är gravid kan taktil massage vara både hjälpsamt och en skön och avslappnande stund för dig. Taktil massage gör aldrig ont, det är en mjuk och följsam behandling med varsamma strykningar. Behandlingen sker med respekt för din integritet och dina behov. Det är upp till dig att bestämma omfattningen av massagen, kanske vill du att ta emot massage av dina händer eller kanske en helkroppsmassage. Under behandlingen aktiveras ditt lugn och ro-system som frisätter hormonet oxytocin, det fungerar som en motpol till stress och gör att du kan känna dig lugn och avslappnad. Du kan känna mindre smärta, mindre stress, oro och ångest. Du kan också få mer energi, förbättrad sömnkvalitet och förbättrad mag-tarmfunktion.

Under behandlingen används olja och du ligger du på en behandlingsbänk i en position som känns bra för dig. Hur mycket kläder du har på dig beror på massagens omfattning, men du har alltid dina underkläder på dig.

Kontakta kroppskoden

Adress

Kroppskoden

Klintgatan 10

591 76 Borensberg

E-post
Telefon